Divendres 15 de novembre: presentació del treball de final de màster del Josep Ma Campanera i inici del cicle muntanya dels Senderistes Bisbalencs

Divendres 15 de novembre: interessant projecte de final de màster i inici del cicle de muntanya organitzat pels Senderistes bisbalencs.

Al migdia ens reunim el Josep Ma Campanera, la regidora de xarxa d’abastament d’aigua, Leo Uceda, l’enginyer municipal i jo perquè el Campa ens exposi el treball sobre la gestió de l’aigua, fruit del conveni signat al maig i les seves conclusions.
El maig de 2019 vam aprovar, per Junta de Govern, un conveni de col·laboració entre l’Ajuntament i l’escola de l’aigua, per la realització del treball final de màster en Tecnologia i Gestió de l’aigua (Agbar-UOC-UPC) de l’estudiant Josep Ma. Campanera Alsina, en l’àmbit del servei d’abastament d’aigua del municipi. El Josep Ma és fill i veí de La Bisbal i ens va alegrar molt que volgués centrar el seu treball en la Bisbal.
L’àmbit del treball és de les xarxes de distribució d’aigua potable. Fruit del conveni, el Josep Ma Campanera ha tingut accés a informació i documentació sobre la xarxa d’aigua per poder realitzar el treball.
Tal i com deia el conveni signat, una còpia de la memòria final del Treball lliurada a l’Escola de l’Aigua per a la seva avaluació també serà lliurada a l’Ajuntament. I avui ens ve a presentar el treball, extens i treballat on segur que li donarà molt bon resultat per iniciar una nova eetapa professional. Moltes felicitats Josep Ma!

Al vespre comença, un any més, el cicle de cinema de muntanya organitzat pels Senderistes bisbalencs. Ens trobem a quarts de 9 del vespre a l’auditori del CMC per gaudir de l’experiència de veïns bisbalencs, com el Joan i l’Òscar, i veïns de la comarca en les seves expedicions pels Alps i les Dolomites: “2 anys + encordats pels Alps”. La sala, ben plena, gaudim de les explicacions i d’uns magnífics paisatges.

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari