Dimarts 12 de novembre: reunió de mobilitat, un nou llibre de la Cande per la biblioteca municipal i segon dia del curs d’ordre i organització

Dimarts 12 de novembre: reunió de l’AMTU sobre mobilitat, lliurament d’un nou llibre de la Cande per la biblioteca i segon dia del curs d’ordre i organització

Aquest matí la Judith i jo anem a Sabadell per assistir a la reunió tècnica d’AMTU per la T-mobilitat. L’Ajuntament estem associats a l’AMTU (Associació de Municipis per la Mobilitat i el Transport Urbà) i participem de sessions interessants com aquesta.
Aquesta reunió és per aclarir incerteses generades amb la implantació del projecte de la T-mobilitat i el nou sistema tarifari aixó com les últimes novetats sobre aquests projectes. Primer ens parla el director de la T-mobilitat de l’ATM de Barcelona, Òscar Playà de calendari, procediments, …
També intervenen Joan Prat, director general d’AMTU, Carles Labraña, responsable d’Estudis i projectes d’AMTU i Mayte Capdet, responsable economicofinancera d’AMTU.
Ha estat molt profitosa per conèixer de primera mà projectes tant importants com la T-Mobilitat, targeta de la ciutadania i la implantació del transport a la demanda a Catalunya.

Per la tarda hem quedat a la biblioteca amb en Ferran Solé, de Ca la Relis, per fer-nos entrega d’un nou llibre per la biblioteca:”Monstruos y superhéroes. Relatos terremotos de las islas afortunadas“, d’històries de varis autors entre els que hi ha la Cande. L’abril del 2018 ja ens va fer arribar, a mans del Ferran, el seu primer llibre també amb altres autors. Ens va fer molta il·lusió com avui.
La Cande és de Tenerife i hi viu i la seva generositat ens arriba en forma de llibre per la biblioteca.
El podeu agafar en prèstec per llegir-lo. Moltíssimes gràcies Cande i Ferran per pensar amb la Bisbal! Cande, quan acabi el llibre que m’estic llegint, començo el teu!

I ja em quedo a la biblioteca perquè a les 8 del vespre comença la segona sessió del curs d’ordre i organització, amb la Glòria Planas. Una hora i mitja que passa volant aprenent, pensant i compartint una bona estona. Moltes idees i bones per posar en pràctica!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari