8, 9 i 10 de novembre: tres dies centrats en les eleccions generals amb xerrades, projeccions i més activitats

8, 9 i 10 de novembre: últim dia de campanya amb en Ferran Bel, xerrada de El Consell de la República, esgrima a la Fira de Vilanova, comencem el cicle de biblioteques amb D.O. sopar de final de temporada dels Nens del Vendrell i jornada electoral.

El divendres 8 de novembre és l’últim dia de campanya electoral. Al matí la Judith i jo ens apuntem a la passejada pel Vendrell amb el candidat de JuntsXCat a Tarragona, Ferran Bel. Fa molt de fred i no hi ha l’ambient dels divendres de mercat, però tot i així passem una bona estona parlant i escoltant amb veïns i veïnes.
Al migdia anem a dinar a l’Ull de Llebre, amb companys i companyes del territori: en Ferran Bel, el Quim Nin, el Jordi Marlès, Jaume Casañas, Marc Viñas, Anna Magrinyà, Joan Miró, Rafa Serrano, Teresa, Jaume, part de l’equip de govern de la Bisbal i el cap local del PDeCAT a la Bisbal, Joan Banach.
El dinar, com sempre, boníssim i hi passem una bona estona dinant i xerrant.

A les 8 del vespre assisteixo a la xerrada organitzada per Òmnium i ANC sobre “El Consell de la República: què és i per què ens hi hem d’inscriure”. És a l’auditori del CMC i ens hi reunim una cinquantena de persones. Ens parlen la Mireia Juanola i en Pepe Fajula.

Dissabte 9 de novembre al matí anem a Vilanova i la Geltrú, que aquest cap de setmana celebren la seva fira. Anem a l’estand de Sala d’armes Garraf, a l’exhibició d’esgrima. Ens hi passem tot el matí i, a part de l’exhibició, aprofitem per fer una volta per la Fira sobretot tenint en compte que no fa gens de vent!

Per la tarda vaig a l’auditori del CMC on comencem les activitats dins “Biblioteques amb D.O.“. A partir d’avui venen un seguit d’activitats relacionades amb llibres, art i vins i caves.
Avui ha sigut el Raimon Coll de la Múnia, amb la projecció del documental “La vinya i la banya”, amb la seva experiència en el treball de la terra i el procediment de creació d’un vi.
Primer de tot una bona sorpresa de retrobar-me el Raimon a qui conec de l’institut. Fa gràcia veure coneguts després de tants anys! És una projecció molt interessant i recomanable! Després de la projecció obrim un torn de preguntes i comentaris, una estona molt interessant acabant amb una copa de cava.

El dissabte no s’acaba perquè marxo cap al restaurant Xaloquell, convidada pels Nens del Vendrell en el sopar de cloenda de temporada 2019. Ja fa uns anys que m’hi conviden i hi vaig encantada de compartir un bon sopar i bona companyia amb la colla castellera dels Nens del Vendrell.
Comparteixo taula amb molta gent, entre ells el regidor Joan de l’Ajuntament de Llorenç, també hi ha l’alcalde d’Albinyana Quim Nin i l’alcalde del Vendrell Kenneth Martínez. Una gran colla amb empenta, tradició i passió pels castells. Felicitats per aquesta temporada i a preparar la següent!

I el diumenge 10 de novembre és dia d’eleccions generals, repetint les de l’abril. A les 8 del matí ja sóc al col·legi electoral com apoderada de JuntsXCat i, a partir d’aquí, estic bona part del dia per allà juntament amb els companys i companyes de JuntsXCat.
Alguna incidència sense massa importància protagonitzada per un altre partit polític, que acaben deixant veure el seu tarannà…
Baixa la participació respecte les eleccions d’abril i per nosaltres un bon resultat: pugem en deu vots respecte l’abril i passem de la quarta a tercera força.
Ara a seguir treballant i que, des del govern de Madrid facin el que no van ser capaços de fer a l’abril: formar govern.
Estic contenta pel Ferran Bel, un gran candidat que ens representarà al Congrés dels diputats i que treballarà pel camp de Tarragona, Terres de l’Ebre i Baix Penedès. Endavant Ferran!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari