Dijous 31 d’octubre: castanyada i halloween

Dijous 31 d’octubre: castanyada a l’escola, halloween pels carrers de la Bisbal i castanyada terrorífica a casa

Avui és la nit de la castanyada, una tradició molt nostra que compartim amb una tradició americana com és el Halloween i que va prenent força perquè, s’ha de dir, és més divertida pels infants!
Cal no perdre les nostres tradicions però tampoc podem girar-nos d’esquena a les tradicions de fora que venen per quedar-se.
A la tarda anem a l’escola per compartir la castanyada amb els alumnes i professors, on els alumnes de 5è van vestits de castanyers i castanyeres. La trobada és al pati de l’escola de baix amb totes les classes i els familiars que ens hi hem trobat.

Sortim de l’escola i el Magí es disfressa i espera els amics que vinguin a casa. Queden, com els últims anys, tots disfressats per passar per les cases per recollir caramels i després soparan a la golfa de casa.
Surten tots quatre disfressats i contents i per casa van passant diferents grups de petits i de més grans. Tinc un bol ple de llaminadures per donar i faig curt! Sap greu no poder donar a tothom, l’any que ve en tindré més!

A les nou del vespre arriben esverats i amb moltes llaminadures! Fa uns dies ja van preparar les golfes, decorades per l’ocasió, i avui sopen pizza d’aranya (fetes amb olives negres) i frankfurts de dits i de postres galetes decorades i castanyes.

Espero que tots gaudiu de la castanyada i halloween!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari