Dimarts 29 d’octubre: acte de JuntsXCat a la comarca

Dimarts 29 d’octubre: reunions a l’Ajuntament i acte de partit de JuntsXCat

Al matí tenim vàries reunions però destaco la que hem fet de començar a organitzar la Festa Major del 2020. Queda temps però si volem mantenir l’alt nivell d’actuacions, la gran participació de tothom i que no se solapi cap acte, cal fer-ho amb temps.

Per la tarda vaig al Centre Cívic l’Estació a l’acte organitzat per JuntsXCat, amb la presència del candidat Ferran Bel, els candidats de la comarca Jordi Marlès, Judith Vidal i Rafa Serrano, el diputat Eusebi Campdepadrós i en Quim Nin. Ha estat molt interessant escoltar i comentar tots les temes actuals i importants per la nostra comarca i el nostre país. Molt orgullosa de formar part del PDeCAT, de Junts i poder seguir fent avançar el país i treballar per millorar-lo des de cada municipi.

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari