Dijous 24 d’octubre: jornada d’ocupació de la Fundació Intermedia #FeinaFutur

Dijous 24 d’octubre: matí molt interessant a la jornada d’Intermedia de #FeinaFutur

A les 8 del matí agafo el tren a Calafell i a Cunit puja l’Arantzazu, la tècnica d’ocupació de l’Ajuntament de La Bisbal. Totes dues anem a Barcelona per assistir a la jornada sobre treball i futur organitzada per la Fundació Intermedia. Anem a l’antiga fàbrica Estrella Damm, jo ni havia estat mai i és espectacular!
Tal com han explicat avui i podeu trobar la informació al seu web, “la jornada #FeinaFutur és un espai de trobada entre empreses, institucions, entitats i experts que promou Fundació Intermedia amb l’objectiu de debatre sobre el futur i les oportunitats de l’ocupació en un context de canvi constant per l’evolució tecnològica i la digitalització dels entorns laborals.
#FeinaFutur és també l’espai en què Fundació Intermedia vol reconèixer el compromís de les empreses que col·laboren amb la fundació per fer possible la tasca social i de millora de l’ocupabilitat d’aquelles persones que es troben en situació de vulnerabilitat social i laboral. Durant el darrer any, Fundació Intermedia ha atès a 13.000 persones a través d’una quarantena de programes al territori català, amb una mitjana del 45% de persones contractades en els programes d’inserció laboral. Aquesta fita, però, no hauria estat possible sense la implicació de més de 700 empreses que han confiat en el model per competències que defensa Fundació Intermedia com a eina professional, de qualitat, solidària i responsable a l’hora de seleccionar professionals per a cobrir els llocs de feina que requereix cada empresa.”

Una jornada que ha començat a les 10:00h i ha acabat a quarts d’1 del migdia amb un pica-pica a peu dret. Xerrades i taula rodona molt interessants, d’alt nivell, realistes i molt educatives. Ha estat una experiència molt enriquidora.
A les 10 del matí ens han donat la benvinguda la Laura Peracaula, presidenta Fundació Intermedia i la Sònia Moragrega, directora general Fundació Intermedia.
Després hem gaudit d’un diàleg #FutureWork, “El futur del mercat de treball en el context de la digitalització” a càrrec de Jordi Serrano i Genís Roca. D’aquelles persones que t’estaries hores i hores escoltant-los.
A continuació #ConversesIntermedia, una taula rodona “Ocupació de les persones: Transformació i adaptació a nous escenaris” amb Ariadna Rectoret, Directora del Consorci per a la Formació Contínua de Catalunya del SOC; Jordi Picas, Director Innovació a Suara Cooperativa; Lorena Ventura, Directora de Programes Transversals d’Ocupació a Barcelona Activa i Laura Rosillo, Consultora en Talento Cooldys, especialista en Age Management i Transformació professional. Tots ells grans professionals però espectaculars les intervencions de la Sra. Laura Rosllo com a professional i com a persona amb una vitalitat i empenta increibles!
Passm a #EmpresesIntermedia amb la presentació de la plataforma digital i el lliurament de reconeixements a 100 empreses, i ho han fet de manera molt àgil.
L’acte s’ha acabat amb les paraules de la directora del SOC, Sra. Mercè Garau i un pica-pica a peu dret.
Molt bona organització, molt bona feina i productiu per nosaltres per nous contacte per projectes iniciats i projectes nou d’ocupació.

Hem anat a agafar el tren tot passejant i hem pogut gaudir de vistes com la Sagrada Família, espectacular!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari