Dimecres 23 d’octubre: reunions i Consell Comarcal

Dimecres 23 d’octubre: reunió amb la Xarxa sanitària de Santa Tecla, Junta general del CUBP i Junta de govern del CCBP

Aquest matí ens hem llevat amb carrers mullats després d’una nit de fortes pluges que a la Bisbal no ha fet mal. És un cop molt dur a les comarques veïnes on l’aigua ha fet tant de mal!

D’avui al matí destaco la reunió amb el gerent de l’àrea assistencial de la Xarxa de Santa Tecla, amb la reunió que hem mantingut al despatx, juntament amb el regidor de Sanitat, el Feliu, i la 1ra tinent alcalde, la Judith.
Hem tractat varis temes: horaris actuals dels metges de família, del servei de pediatria, …. demanant ampliació d’horaris i millores del servei. Ha estat una reunió profitosa.

A les 7 de la tarda sóc al Consell Comarcal per la Junta General del CUBP (Consorci Universitari del Baix Penedès) que actualment no té massa sentit perquè no ofereix serveis. En el moment de la seva creació i els primers anys sí que va tenir una tasca important per la comarca, per l’arribada de la universitat i els serveis, però ara mateix només suposa despesa. Per aquest motiu avui iniciem el seu procediment de dissolució.
I no marxo del Consell perquè a les 8 del vespre tenim Junta de Govern. Una Junta amb cinc punts a l’ordre del dia, bàsicament d’ajudes socials escolars.

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari