Dilluns 24 d’octubre: dia de la sentència que empresona el dret a votar

Dilluns 14 d’octubre: el dia en què queda palès que la justícia espanyola empresona les idees

Per molt que ens imaginéssim que la sentència no seria l’única possible: absolutòria, quan s’ha fet pública ens hem omplert de tristesa, indignació però també de força per aconseguir que un dia votar no sigui un delicte.
El comunicat fet des de PDeCAT Penedès expressa tot això:
“JuntsXCat del Penedès, manifesta la seva indignació i rebutja totalment la sentència del Tribunal Suprem espanyol. Gairebé 100 anys de preso, quina injustícia contra els líders independentistes i contra els nostres drets, llibertats i democràcia.
Mai deixarem de demanar la llibertat dels condemnats. Des de JuntsXCat del Penedès ens sumem a totes les mobilitzacions pacífiques d’arreu del territori.
Per això, durant aquesta setmana convocarem la celebració de plens extraordinaris a tot el Penedès, des de les nostres alcaldies i des de la nostra oposició. Expressarem el nostre rebuig a aquesta sentència.”

A la Bisbal som gent de diferents ideologies però empresonar qui ha posat les urnes és anar contra tothom i no només contra els independentistes, perquè si empresonen qui ha facilitat el poder votar, empresona tothom que vulgui expressar-se, i això no és democràcia.

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari