Divendres 4 d’octubre: reunió de mesures per garantir la seguretat ciutadana i berenar-sopar del PdeCAT del Baix Penedès

Divendres 4 d’octubre: reunió sobre seguretat ciutadana amb els Mossos d’Esquadra i berenar-sopar amb càrrecs electes i associats del PDeCAT del Baix Penedès

Aquest matí l’equip de govern anem fins a Sabadell, al complexe on hi ha Mossos d’Esquadra, per una reunió amb altres municipis sobre mesures dels Ajuntaments per millorar la seguretat ciutadana.
És una reunió molt interessant d’un tema importantíssim com és la seguretat ciutadana i la lluita contra la delinqüència.

A les 8 del vespre anem cap a l’Ull de Llebre, on fem la primera trobada d’aquesta legislatura del PDeCAT de la comarca. No hi som tots però sí una representació de la major part dels municipis de la comarca entre alcaldes/esses, regidors/res i associats/ades del PDeCAT al Baix Penedès.
A part de gaudir d’un gran berenar sopar preparat pel restaurant Ull de Llebre, hem parlat i compartit inquietuds i propostes per la comarca.
Ha anat molt bé i seguirem organitzant-ne.

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari