Dijous 3 d’octubre: reunió amb l’AMPA, benvinguda a una nova empadronada i reunió amb la Mancomunitat Penedès-Garraf

Dijous 3 d’octubre: reunió amb l’AMPA, benvinguda a una nova empadronada i reunió amb la Mancomunitat Penedès-Garraf

A quarts de 10 del matí, la regidora d’ensenyament Leo i jo ens reunim amb representants de l’AMPA de l’escola Ull de Vent per varis temes: inici de curs, convenis, reutilització de llibres, … Tenim una gran AMPA on la majoria de famílies de l’escola en són sòcies i que fan molts serveis, entre els que hi ha el servei de reutilització de llibres escolars. Moltes gràcies!

Aquest dilluns vam fer la benvinguda als nous empadronats però alguns que no van poder venir ens ho fan saber i quedem un altre dia. Aquest és el cas de l’Ester que avui ha vingut, hem parlat i li hem donat informació del municipi. Gràcies Ester per venir!

Al migdia ens reunim amb el Sr. Sergi Vallès, president de la Mancomunitat Penedès-Garraf, i el coordinador de presidència Sr. Lluís Valls. Ens han vingut a presentar la Mancomunitat i els serveis que ofereixen.
El Sergi és també alcalde de Torrelles de Foix i ens coneixem de fa temps, és un gran alcalde i una gran persona.
La Mancomunitat Penedès-Garraf va néixer a principis dels vuitanta amb l’objectiu de sumar esforços i mitjans per cobrir de manera conjunta les necessitats del territori.
Es tracta d’una administració local formada per l’associació voluntària de 34 ajuntaments de les comarques de l’Alt i Baix Penedès i el Garraf, amb la missió de realitzar i prestar serveis en comú. Fa poc més d’un any que van modificar els estatuts de la Mancomunitat per obrir-ho a municipis del Baix Penedès i l’Anoia, ja que inicialment només era per municipis de l’Alt Penedès i el Garraf.
El treball, els recursos conjunts i les economies d’escala possibiliten l’actual oferta de serveis públics als ciutadans i ciutadanes d’aquest territori. Ens han presentat els serveis que ofereixen als municipis que en formen part de manera que, amb l’actual llei de contractes de l’administració pública, facilita molt als municipis la seva execució ja que s’estalvia tramitació que ja fa la Mancomunitat.
Ofereixen serveis de recollida d’escombraries, d’educació ambiental, d’animals de companyia, … Ha estat una reunió molt profitosa!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari