Dimecres 2 d’octubre: amb l’executiva de l’ACM al Palau de la Generalitat

Dimecres 2 d’octubre: reunió institucional de l’executiva de l’ACM amb el MHP Quim Torra al Palau de la Generalitat

Des de l’Assemblea de l’ACM (Associació Catalana de Municipis) del 20 de setembre, que formo part de la nova executiva. No ens reunim fins la setmana que ve però ens han convocat per avui, els que podíem, per fer reunió amb el MHP Quim Torra, la Consellera de Governació Meritxell Budó i el secretari d’administracions locals Miquel A. Escobar.
Quedem una mica abans de les 12 del migdia davant l’entrada del Palau de la Generalitat per entrar junts. Ens fan passar a una sala i després sortim per saludar-los i anar cap al lloc de la reunió.
Quan tots hem estat asseguts, primer ens ha parlat el MHP de la Generalitat, després el president de l’ACM Lluís Soler i després s’ha obert un torn de paraules dels alcaldes i alcaldesses que formem part de l’executiva i que avui hi som. Acaba la consellera i encara estem una bona estona xerrant.
Hem plantejat diferents temes municipals que afecten a la majoria dels nostres municipis i n’hem parlat amb tota franquesa per treballar conjuntament i poder trobar-hi solucions.

Ha estat una gran experiència i un honor formar part de l’executiva i també de portar el municipi de La Bisbal del Penedès al Palau de la Generalitat.

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari