Dilluns 30 de setembre: Marea de pensionistes, Junta de Govern i benvinguda als nous empadronats

Dilluns 30 de setembre: reunió amb l’empresa de recollida d’escombraries, presentació de Marea de pensionistes, Junta de Govern local i benvinguda als nous empadronats.

És l’últim dia de setembre i el començo amb una reunió amb l’empresa de recollida d’escombraries per varis temes que tenim pendents i per millorar i ampliar el servei.

Després ens reunim amb la plataforma de Marea de pensionistes del Baix Penedès. L’any passat van fer una xerrada de presentació a través de l’Associació de la Gent gran de la Bisbal, però avui venen a explicar-nos el seu projecte.
Van demanar hora i els hem atès la Paqui regidora de gent gran i jo. Molt interessant conèixer aquesta plataforma per la lluita per assolir els drets que han estat manllevats o disminuïts en els darrers anys i evitar, en el futur, noves retallades. Avui han vingut pensionistes dels municipis de Santa Oliva i Albinyana. En prenem nota i seguirem en contacte!

Per la Junta fem Junta de Govern amb 31 punts a l’ordre del dia:
– aprovar l’acta de la Junta de govern anterior
– aprovar la tala d’un pi en una finca de l’Esplai
– aprovar dos guals
– aprovar una targeta d’aparcament per discapacitats
– modificar la titularitat d’un rebut d’escombraries
– aprovar deu altes de targetes al Punt Verd
– aprovar un comptador solidari d’aigua i denegar-ne dos per no complir els requisits (un perquè és el propi habitatge i l’altre perquè és un habitatge particular i no n’és el propietari)
– aprovar la construcció d’una tanca en una parcel·la de Can Gordei
– aprovar el registre censal d’un animal
– aprovar el pagament de factures per un total de 77.394,28€
– aprovar factures per un total de 77.606,35€
– aprovem dues plusvàlues
– aprovem el contracte menor pel subministrament i instal·lació dels llums de Nadal
Aprovem aquest contracte menor pel subministrament i instal·lació de llums de Nadal durant les setmanes prèvies a Nadal i fins a Reis. Com aquests últims anys hi haurà llums a les entrades de les urbanitzacions i al nucli. El preu total és de 5.938,34€ (IVA inclòs).
– aprovem iniciar l’expedient per la licitació de les obres al col·lector del Priorat
És el pas previ a aprovar el plec de clàusules de les obres d’aquesta inversió.
– aprovem les següents convocatòries de subvencions: de llibres escolars, de menjador escolar, d’entitats culturals i esportives i el xec nadó.
Ara hem d’esperar a què surtin publicades al BOP i començarà el termini de presentar sol·licituds. De seguida que es publiqui, en farem difusió

I de la Junta de Govern anem a la biblioteca municipal on hem convidat als nous empadronats (de juliol fins ara) per donar-los la benvinguda. És una molt bona iniciativa que ja fa temps que fem, on presentem els serveis que oferim des de l’Ajuntament, presentem quines entitats i associacions tenim al municipi i compartim una copa de cava mentre parlem.
Moltes gràcies a tots els que ens heu acompanyat!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari