28 i 29 de setembre: xerrada de seguretat ciutadana a l’Esplai, contacontes, dia del soci de Joventut Bisbalenca, dinar a l’Ull de Llebre i cicle de cinema Gaudí

28 i 29 de setembre: cap de setmana de xerrada de seguretat ciutadana a l’Esplai, el primer contacontes d’aquesta temporada,dia del soci de Joventut Bisbalenca, celebrant Sant Rafel i primer dia de la temporada de Cinema Gaudí

El dissabte 28 de setembre a les 11 del matí anem a l’Esplai. continuem amb les xerrades sobre seguretat ciutadana que ens ofereixen els Mossos d’Esquadra i que són molt i molt interessants. Avui anem a l’Esplai on també han tingut bona acollida. Encara ens queden dues xerrades més, una a Can Gordei i una al nucli i us recomano que vingueu!

A les 6 de la tarda iniciem el nou curs amb el contacontes a la biblioteca. El contacontes està organitzat per la regidoria de cultura i està format per voluntàries que destinen part del seu temps a fer gaudir a petits i grans de món dels contes. Aquesta activitat va començar el 2004 o 2005 fins el 2007, després es va deixar d’organitzar durant dues legislatures i el 2015, quan vam tornar a governar, es va tornar a reemprendre. Es fa l’últim dissabte de mes a la biblioteca municipal i tot gràcies a la voluntat de la regidoria i a la generositat de totes les voluntàries!
Avui és la Tresa qui ens ha obsequiat amb els contes. Moltes gràcies Tresa!

El diumenge 29 de setembre a les 11 del matí vaig al camp de futbol municipal on ja estan en marxa els partits entre pares i mares i fills i filles. Molt divertit!
Joventut Bisbalenca han organitzat per avui el dia del soci, amb vàries activitats.
A les 12 del migdia els Esventats fan el vermut musical i segueix animant el dia per socis, sòcies i tothom qui ve. Aprofiten per renovar les quotes de socis i donar els nous carnets. Tinc l’honor que em donin el carnet número 1. moltes gràcies!!
També organitzen un dinar de germanor on s’hi queden també la Leo, el Feliu, la Paqui i el Félix que des de migdia que també hi són, col·laborant i donant suport.

No em quedo a dinar perquè és Sant Rafel i a casa en tenim dos de Rafels i, per tant, ho anem a celebrar amb un bon dinar a l’Ull de Llebre. Un dinar boníssim i una companyia immillorable!

A les 5 de la tarda torno al camp d’esports municipal per veure el partit entre Joventut Bisbalenca i Sant Salvador, un partit emocionant!

Acaba el partit i marxem cap al CMC, on comença la temporada del Cicle de cinema Gaudí, avui amb la pel·lícula “Els dies que vindran“.
Els encarregats de vendre les entrades són el Grup de Geganters i Grallers de la Societat.
La pel·lícula “Els dies que vindran” està protagonitzada per la parella formada pel David Verdaguer i Maria Rodríguez. Una pel·lícula sobre un embaràs no buscat on decideixen tirar-lo endavant, veiem com viuen tot l’embaràs amb les pors, il·lusió i neguits i el part, que no sempre és com te l’havies imaginat! M’ha agradat perquè és realista, tendre, crua també i un reflexa real de la societat actual.

Gran cap de setmana!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari