Divendres 27 de setembre: presentació estudi hidrogeològic, manifest de l’IES Coster la Torre per l’emergència climàtica, presentació del Penedès360 Challenge, acabo el poemari de la Roser Bundó i en començo un altre

Divendres 27 de setembre: presentació estudi hidrogeològic, manifest de l’IES Coster la Torre dins la jornada de l’emergència climàtica, assistim a la presentació del Penedès360 Challenge al Pla del Penedès, acabo el llibre de poesia de la Roser Bundó i en començo un de nou.

Aquest matí l’empresa Aqualia juntament amb l’empresa que ha elaborat l’estudi hidrogeològic, ens el presenten a l’Ajuntament. És un estudi que havíem demanat a l’empresa concessionària i que és molt interessant, ja que analitza els aqüífers d’on abastim l’aigua que consumim al municipi. Avui ens l’han presentat explicant el més bàsic i important i en uns dies ja el tindrem. És un estudi que havíem demanat i que cal tenir-lo per poder-lo incorporar al pla director.

Els alumnes de 1r i 2n d’ESO de l’IES Coster la Torre, han realitzat vàries activitats dins la jornada de l’emergència climàtica.Han sortit a fer neteja de l’entorn i després han fet una manifestació fins l’Ajuntament on els alumnes han llegit un manifest. Tot el personal de l’Ajuntament i els regidors i regidores hem sortit a donar suport a aquesta iniciativa per un tema tan important i urgent com l’emergència climàtica. Moltes felicitats a l’IES per la iniciativa i a seguir el dia a dia reciclant i sobretot generant menys residus.

A les 7 de la tarda el Félix i jo anem a la presentació de la Penedès360 Challenge al Pla del Penedès. És el primer any que es fa aquesta iniciativa i el projecte contempla que es faci cada any. És una iniciativa del Consorci d’Enoturisme Penedès.
A part del Consorci, també hi participen entitats i empreses privades. És una combinació entre esport, natura i vinya, tot al Penedès. En aquest enllaç trobareu informació per si us animeu a anar-hi, és aquest cap de setmana.
La presentació és a càrrec del President del Consorci, Ramon Riera, el president del Consell Comarcal de l’Alt Penedès, Xavier Lluch, el president de la DO Penedès Francesc Olivella, el gerent de turisme de la Diputació de Tarragona Francesc Vila i l’alcaldessa del Pla del Penedès, Vanessa Gascó.
Aneu-hi si podeu!

I al vespre, a casa, acabo el poemari de la Roser Bundó “Puntos de sutura” que és molt i molt recomanable i això que no sóc massa fan de la poesia! El llegeixes i notes el sentiment, la solitud, l’amor, la tristesa, el desig, la melancolia,… tot en poques paraules que diuen molt. Només com a tastet:
Llega septiembre y con él se queda el olor a mar.
Las puertas se tiñen de tonos ocres
y la nostalgia camina de puntillas sobre las baldosas
y viste jersey de punto.
Cada sombra, un suspiro; cada hoja, una huella.
Bajo el paraguas te habito y tú también te quedas conmigo.”

I avui començaré el llibre que van presentar a la biblioteca fa poques setmanes “El Gaudí que no ens han explicat“, d’en Joan Torres Domènech. Ja us diré…

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari