Dimecres 25 de setembre: el llimoner del Racó de la Gent Gran i vespre al Consell Comarcal

Dimecres 25 de setembre: reunió a l’escola, el llimoner del Racó de la Gent Gran i Ple i Junta de Govern al Consell Comarcal

Aquesta tarda tinc la reunió de classe del Magí, on els tutors ens han explicat el funcionament del curs, projectes, excursions, …
Al sortir de l’escola vaig cap al Racó de la Gent Gran, on fa una bona estona que han començat l’activitat d’avui i oberta a tothom: plantar un llimoner al pati del Racó de la Gent Gran i fer un berenar. Els hi ha fet molta il·lusió plantar-lo i comenten que ja tenen ganes de veure’l créixer! Una molt bona iniciativa del Racó, gràcies a la regidoria de gent gran.

D’aquí vaig cap al Vendrell, que a les 8 del vespre tenim Ple i després Junta de Govern al Consell Comarcal. El Ple té 13 punts resolutius i 16 punts de donar compte, a l’ordre del dia. Destaco la moció en defensa de la pagesia i per un preu digne del raïm i el vi, que s’ha aprovat per majoria, la proposta de la plaça de gerència del Consell Comarcal i l’aprovació del Pla d’igualtat d’oportunitats al Consell. La resta de punts són també importants i van sortint als diferents Plens, com són els ajuts i altres serveis que s’ofereixen des del Consell Comarcal.
La Junta de govern només té dos punts a l’ordre del dia i acabem de seguida.

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari