Dimarts 24 de setembre: s’arxiva la querella que ens van posar per dir la veritat

Dimarts 24 de setembre: el Jutjat arxiva la querella que va presentar l’ex-regidora d’ERC contra la Judith, contra el partit contra mi per difamació i falsedat.

Tot això ve del setembre del 2018 quan, el Grup del PDeCAT de la Bisbal, exigíem la dimissió de la regidora d’ERC Pilar Verdun per no tenir comptador d’aigua sinó un tub directe del pou a casa seva, fins i tot mentre va ser a l’equip de govern per ERC durant 8 anys.
Ens consta que es desconeix des de quan no hi ha comptador en l’habitatge. Això vol dir que durant els 8 anys que va ser regidora d’ERC a l’equip de govern no pagava res per l’aigua que consumia, sinó que l’hem pagat tots els bisbalencs i bisbalenques que paguem rebuts d’aigua
La resposta de la regidora va ser que tenia un acord signat amb l’alcalde Sr. Poch on l’eximia de pagar les factures d l’aigua que consumia.
A l’Ajuntament no constava aquest acord. L’acord relacionat amb el pou de la Masieta que es va trobar era del 2002 on s’aprova que l’Ajuntament va assumir la gestió del servei d’aigua de la Masieta amb unes infraestructures deficients, sense cap contraprestació a la Sra. Verdún.
Tot i això la Sra. Verdún va presentar una querella penal per injúries i calúmnies contra nosaltres (Judith, el partit a nivell local i jo), per haver dit la veritat.
Fa poques setmanes ha sortit la sentència ferma on el jutjat acorda l’arxiu de la querella al no veure-hi delicte.
És evident que si tens un habitatge has de pagar l’aigua que consumeixes i que no hi ha cap acord legal que te’n deslliuri. Tot i això la regidora d’ERC va presentar la querella per injúries sobre un fet cert. Segurament ella i/o el seu advocat es pensaven que tot s’hi val en política.
Doncs s’ha demostrat que no tot s’hi val i que és molt greu que una regidora d’ERC al govern durant 8 anys no tingués comptador d’aigua ni pagués els rebuts de l’aigua consumida. Tot té les seves conseqüències i acusar sense fonament, també.

Al moment de rebre la querella, ens vam haver de buscar advocats (pagant nosaltres, és clar!) perquè ens portés el cas. Estàvem molt tranquil·les sabent que dèiem la veritat però igualment no és agradable que et denunciin!
En principi ella també havia de pagar el seu advocat, però sabent qui és i la relació que té amb ERC, potser van arribar a algun altra acord. No ho sé ni tinc perquè saber-ho!
En el moment que vam comentar aquesta denúncia vam rebre moltes paraules de suport i d’ànims, moltes gràcies!

L’important va ser fer pública la notícia i que ha quedat demostrat que és veritat. La veritat sempre guanya!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari