14 i 15 de setembre: cap de setmana de Som Festa i Festa de la Gent Gran

14 i 15 de setembre: cap de setmana de reunió a Can Gordei, de Som Festa a Bellvei i de la Festa de la Gent Gran a la Bisbal.

Dissabte 14 de setembre a la tarda, l’Associació de veïns de Can Gordei fa la seva assemblea anual. Em conviden, com alcaldessa, a assistir-hi i ho faig de bon grat. Després de l’assemblea parlem amb els veïns i veïnes assistents.

Al vespre l’equip de govern anem al sopar organitzat per SOM Festa, que enguany s’organitza a Bellvei i tenim els tiquets del sopar comprats aquesta setmana a la Bisbal. SomFesta està format per les entitats juvenils dels Esventats de La Bisbal, els Desmanegats de Les Peces, els Festucs de Sant Jaume i els Tafaners de Bellvei, en un projecte de Jove Baix Penedès i el suport dels ajuntaments dels 4 municipis.
SOM Festa va començar el setembre passat a la Bisbal amb vermut electrònic, sopar popular, espectacle de Tela Marinera i festa jove amb Ràdio Esventada, Dj Batet, Dj Manyé i Pd’s Boom-Watts. Èxit de participació de gent de totes les edats i gran organització per part de SOM Festa i sobretot dels Esventats de la Bisbal com a amfitrions.
Enguany SOM Festa és a Bellvei organitzat per les quatre associacions però amb els Tafaners de Bellvei com amfitrions.
El sopar es fa dins el pavelló de Bellvei, ja que el temps és inestable. Sopem molt i molt bé, participem al Bingo popular i abans de la mitjanit ja marxem i deixem pas a tot el jovent. Jove Baix Penedès també té la seva carpa a punt i SOM Festa també està a punt per la nit jove amb Ràdio Esventada, Dj Batet i Dj Salva. Moltes felicitats SOM Festa, seguiu endavant!!

Diumenge 15 de setembre és la Festa de la Gent Gran.
Tot el dia mirant al cel a veure si farà bon temps! I sí, fa un vespre esplèndid!
A les 6 de la tarda anem a missa pels socis difunts i, al sortir, la anem cap a la festa. A l’era, davant del Racó de la Gent Gran, ja hi ha les taules parades i la junta de l’associació de la Gent Gran ja està posant-ho tot a punt.
Va arribant la gent, els homenatjats i les seves famílies. Avui l’homenatge és pel Josep, la Guadalupe i el Juan Pedro.
Primer el president de la Gent Gran, l’Anton, i la regidora de la gent gran, la Paqui, ens han donat la benvinguda. Després han començat a servir les taules i hem berenat, tot boníssim!
A l’acabar de menjar, la junta puja a l’escenari per donar l’homenatge ben merescut als tres socis i, per acabar, espectacle i música.
Moltes felicitats a la junta per la organització! Ens ho hem passat molt i molt bé!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari