Dimarts 10 de setembre: convocatòria del primer Ple ordinari de la legislatura i Diada Nacional per part del Consell Comarcal a Llorenç

Dimarts 10 de setembre: convocatòria del primer Ple ordinari d’aquesta legislatura i assistim a la commemoració de la Diada organitzada pel Consell Comarcal del Baix Penedès.

Aquest migdia convoquem el primer Ple ordinari d’aquesta legislatura, que serà el proper dilluns 16 de setembre a les 19:00h. ÉS un Ple amb quinze punts a l’ordre del dia:

A) Part resolutiva
Punts 1, 2, 3 i 4. Aprovació de les actes dels Plens de 15 de juny (de Constitució de la nova corporació), del ple extraordinari del 20 de juny, del Ple extraordinari del 4 de juliol i del Ple extraordinari del 12 d’agost
5. Aprovació de l’inici de l’expedient de revisió d’ofici per declarar nul de ple dret l’acord del Ple de 17 de setembre de 2013, pel qual s’aprovà l’arrendament d’una part del poliesportiu municipal a l’entitat Club segle XX, mitjançant procediment directe i preu bonificat, així com el contracte d’arrendament subscrit el 30 d’octubre de 2013
6. Modificació d’Ordenança Fiscal Reguladora de la taxa de servei de menjador escolar
7. Aprovació del Text Refós de les Ordenances Fiscals vigents
8. Nomenament del representant suplent de l’Ajuntament al Consorci de Promoció Turística del Penedès
9. Proposta d’acord del grup municipal d’ERC sobre la modificació del ROM

B) Activitat de control
10. Execució trimestral del pressupost del 1r trim 2019
11. Execució trimestral del pressupost del 2n trim.2019
12. Donar Compte de les línies fonamentals del pressupost
13. Donar compte dels Decrets d’Alcaldia
14. Donar Compte acords de la Junta de Govern
15. Informe Alcaldia

C) Precs i preguntes

A part de la convocatòria, també he enviat un correu als portaveus dels grups municipals per convocar-los a una reunió el divendres que ve per si tenen dubtes sobre alguns dels punts del Ple. La informació ja la tenen tota des del moment en què es convoca, que ara es fa de manera electrònica i permet accedir a tota la documentació de les propostes del Ple.

Per la tarda la Judith i jo anem a la commemoració de la Diada Nacional organitzada pel Consell Comarcal del Baix Penedès que, enguany, es fa a Llorenç. Primer els parlaments del president del Consell Comarcal, Joan Sans, i l’alcalde de Llorenç, Jordi Marlès. Després una actuació musical excel·lent i acabem amb una copa de cava. Felicitats Jordi per la organització!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari