7 i 8 de setembre: cap de setmana de celebració dels 50 anys de casats del Miguel i la Manuela i de la commemoració de l’11 de setembre amb cercavila i diada castellera

7 i 8 de setembre: cap de setmana de celebració i commemoració.

El dissabte 7 de setembre al migdia i tarda vaig al Vendrell, al Racó de l’art, per veure la paradeta de la Xivi i estar-m’hi una estona. Quan marxo, que són les 6 de la tarda, és quan comença a haver-hi gent pels carrers i per les parades.

A les 8 del vespre som a Can Gordei per una celebració molt especial: els 50 anys de casats del Miguel i la Manuela. Dos grans persones i bons amics que comparteixen amb família, veïns i amics aquest dia tan especial: els 50 anys d’un camí fent en comú. Una festa emotiva, alegre i merescuda! Moltes felicitats!

El diumenge 8 de setembre commemorem la Diada Nacional de Catalunya, amb cercavila i actuació castellera. Ja fa uns anys que fem la commemoració el diumenge més proper a l’11 de setembre i així, qui vol, el dia 11 participa de la manifestació reivindicativa.
Enguany fem cercavila a quarts de 12 del migdia, amb els geganters i grallers de la Societat, el Ball de gitanes i els diablons.
A quarts d’1 del migdia comença la diada castellera amb la colla local dels Bous, els Nens del Vendrell i la Colla Jove de Sitges.
Una diada ràpida i sense caigudes on hem gaudit de bons castells:
Els Nens del Vendrell amb el 2de7, 5de7, 4de7a i per acabar un P5 i dos P4.
Jove de Sitges: 3de7, 3de6 per sota, 4de6a i per acabar dos p4.
Bous: 2d6, 5de6, 4de6a i un P4 per acabar.
Gran diumenge!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari