Dimecres 4 de setembre: matí a l’Ajuntament i tarda al Consell Comarcal

Dimecres 4 de setembre: matí de reunions i tarda a la Junta de Govern del Consell Comarcal.

Aquest matí em reuneixo amb el president de l’Associació de veïns de Can Gordei, per varis temes de la urbanització. És una junta nova però segueix igual d’activa i treballadora que l’anterior junta! També tenim vàries reunions els regidors de l’equip de govern per diferents projectes d’aquesta legislatura.

I a les 7 de la tarda tenim la primera Junta de Govern d’aquesta legislatura al Consell Comarcal. Una junta amb companys i companyes noves respecte l’anterior, nou president i alguns que aquesta legislatura no hi són. Al meu grup de Junts comparteixo la junta amb el Jaume Casañas, el Jordi Guasch, la Marifé Merchan i el Jordi Marlès. Un gran equip!
A la Junta d’avui aprovem 7 propostes: dues relatives a diversos sistemes de sanejament de la comarca, un dels menjadors escolars, dos de les línies escolars comarcals, una d’alienació d’un bé patrimonial i l’últim el conveni amb l’Ajuntament de Llorenç per la commemoració d’enguany de la Diada comarcal. La Bisbal vam acollir aquesta Diada el 2015.
Seguim!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari