Dimarts 3 de setembre: anem al taller de nous governs municipals a l’ACM

Dimarts 3 de setembre: taller per l’equip de govern a l’ACM.

Avui  d’1 quart de 5 de la tarda a les 8 del vespre, l’equip de govern anem a un taller a l’ACM (Associació Catalana de Municipis) a Barcelona. La Judith, la Leo, el Feliu, el Félix, la Paqui i jo agafem el tren a Calafell i baixem a Passeig de Gràcia, per anar a l’aula de formació de l’ACM al Carrer València.
Participem de la sessió formativa “Formació per a nous governs municipals”, on compartim la formació amb altres equips de govern del país.
Primer el president de l’ACM, David Saldoni, ens ha donat la benvinguda i després el Jordi Oliveres i el Joan Queraltó, d’Estratègia Local, ens han explicat temes i aspectes molt interessants.
S’han centrat en donar eines i estratègies als governs municipals per planificar un bon mandat, amb formació teòrica i pràctica per donar pautes de gestió de mandat per aquesta legislatura.
Ha estat un formació molt enriquidora i molt interessant que hi hàgim anat els sis companys de l’equip de govern, una bona manera de fer equip! I sempre s’aprenen coses noves, mai en sabem prou!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari