31 d’agost i 1 de setembre: cap de setmana de Festa Major a les Peces, sopar a la piscina i dinar d’aniversaris

31 d’agost i 1 de setembre: cap de setmana d’actuació dels gegants a Les Peces, sopar pirata a la piscina, actuació castellera dels Bous a Les Peces i dinar d’aniversaris.

Últim cap de setmana dels mesos d’estiu que aprofitem a tope! Dissabte 31 d’agost a la tarda el Grup de Geganters i Grallers de la Societat anem a la cercavila de la Festa Major de Les Peces. Arribem i plou i sembla que no podrem actuar però, com que plou poquet, els bastoners de Sant Jaume i de Llorenç comencen la cercavila i els capgrossos d’Albinyana i nosaltres ens esperem a què pari de ploure.
Finalment para de ploure! i permet que els capgrossos d’Albinyana i els gegantons de la Societat puguem actuar.

De les Peces cap al sopar de la piscina! Enguany els qui porten el bar de la piscina municipal han organitzat tres sopars durant l’estiu i avui és el tercer i últim de la temporada: la festa pirata. Nosaltres és el primer i últim perquè els altres ens han coincidit amb festes d’estiu a les urbanitzacions. Com que ara ja estem de totes les festes d’estiu, tot l’equip de govern venim al sopar!


Un sopar amb més de 90 persones, bon ambient, bon menjar, molt bon servei i bona música amb un gran DJ, el Josep Ma. Ens ho passem molt i molt bé, moltes gràcies Nina per la organització!

Diumenge 1 de setembre, comencem el mes a Les Peces. Com és tradició familiar, per la Festa Major de les Peces dinem a casa de la tieta i celebrem aniversaris. Avui aprofito a anar-hi abans per veure una part dels castells de la Colla Castellera els Bous a Les Peces, amb un gran i perfecte 3d6!

Dels castells a dinar amb una gran paella que ens ha preparat el Santi, per llepar-se’n els dits!
I per les postres a bufar espelmes pels dos aniversaris: 14 anys de l’Aniol i 45 anys de la Sílvia. Que per molts anys ho puguem seguir celebrant en família a les Peces!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari