Del 19 al 27 d’agost, de vacances familiars a Itàlia: Venècia, Verona, Florència, Pisa i Siena

Del 19 al 27 d’agost: vacances familiars a Itàlia.

El dilluns 19 d’agost, Sant Magí, marxem tots quatre cap a Venècia. Venècia és impressionant! Sense cotxes, amb canals, busos-barca, .. és una ciutat amb encant! Visitem la Piazza de San Marco amb el Palazzo, Ducale, el Duomo, el Campanille, ens perdem pels carrers, passegem en góndola, el Ponte Rialto, els molls de Zattere, … A Venècia ens hi estem dilluns i dimarts i el dimecres al matí marxem en tren cap a Verona.

Verona té el casc antic maco, començant per la Piazza Bra, on hi ha l’amfiteatre Arena. També visitem la Casa di Giulietta, la piazza Erbre, el pontd e Castelvecchio, la catedral i el Castel S.Pietro on hi pugem amb funicular. A Verona només ens hi estem el dimecres i dijous al matí marxem, en tren, cap a Florència.

A Florència ens hi estem fins dimarts que ve, tot i que dissabte farem un viatge d’un dia a Pisa i dilluns viatge d’un dia a Siena.

A Florència ens sorprèn la majestuositat dels edificis a visitar, la catedral i l’empremta els Medici en aquests palaus i jardins. Dijous visitem la basílica de Santa Maria de Novella, el Museu de Leonardo da Vinci que és interactiu i molt interessant i passegem pels carrers cap a la Piazza della Signora.
Divendres estem tot el dia a Florència visitant la Galeria dell’Academia, amb el David de Miquelangello que és impressionant! També anem a la catedral de Santa Maria de Fiore i el baptisteri, entrant també al Palazzo Vecchio, un dels palaus dels Medici.

Dissabte anem a Pisa, anar i tornar en tren, a visitar i pujar a la famosa torre inclinada que impressiona! a la catedral, baptisteri i cementiri. Bona visita per un dia!

I seguim diumenge a Florència! Començant a la Galleria degli Uffizi, després a la basílica de Santa Croce i cap al Ponte Vecchio. D’aquí anem cap a l’espectacular Palazzio Pitti amb els seus jardins Boboli.

Dilluns marxem d’excursió d’un dia, en tren, cap a Siena. Una ciutat amb molt d’encant i màgia! amb un nucli històric molt gran, medieval. Comencem perdent-nos pels carrers badant a les botigues, les cases, les anelles de les parets per lligar els cavalls i els llums dels carrers, i anem a parar a la piazza del Duomo on visitem la catedral, el baptisteri, la cripta i la biblioteca Piccolomini. Espectacular!
Anem, com no pot ser d’una altra manera, a la Piazza del campo. Siena és una bonica ciutat per visitar en un dia!

I ja acabem les vacances! Dimarts al matí visitem a Florència l’església de San Miniato al Monte, des de la Piazza de Michelangelo, on es veu una preciosa vista de Florència. I al vespre cap a l’aeroport en tramvia, i cap a casa!

Unes vacances en família espectaculars i no només pel que hem visitat, sinó pel fet d’estar tots aquests dies els quatre junts! A part, que he pogut descansar i desconnectar del dia a dia de l’Ajuntament ja que he estat molt tranquil·la sabent que la Judith està d’alcaldessa accidental i amb l’equip de govern al costat, un gran equip!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari