Divendres 16 d’agost: concert, correfoc infantil i nit jove

Divendres 16 d’agost: concert, correfoc infantil i nit jove.

Divendres al matí el tenim lliure d’activitats i festa. Anem a l’església del Vendrell per acomiadar a Mn Jordi Barenys, acompanyant a la família. L’església plena de gent i molts capellans a la cerimònia, el millor homenatge i comiat per Mn. Jordi.

A 2 quarts de 7 de la tarda anem a concert de Festa Major, concert homenatge a Joan Ferré, d’orgue i cornamusa, el primer concert on tornem a escoltar i gaudir de l’orgue de la Bisbal!
L’orgue el toca el Josep Mateu, que ja ha fet varis concerts a la Bisbal i coneix l’orgue, i la cornamusa la toca el Francesc Sans, qui ha dirigit aquests últims anys l’escola municipal de música de la Bisbal. L’església plena i tots gaudim d’un concert especial amb dos grans professionals. Moltes gràcies Maria i totes les persones que formeu part de la Coral, per oferir-nos aquest concert!

Sortint de concert anem al correfoc infantil, amb els diablons de La Bisbal, els diables infantils Spantus de Sta Margarida i els Monjos, els Banyetes de Llorenç i els diables infantils de St Jaume dels Domenys. Molta assistència de públic durant tot el recorregut i la cercavila acaba amb un gran espectacle de foc per part de totes les colles participants.

I, després de sopar, cap a l’envelat a la Nit jove! Primer amb l’actuació del grup “Lágrimas de sangre”, molt conegut entre el jovent i que es demostra amb la gran quantitat de públic!
Després actua Tapeo Sound System, un grup de versions que ens entusiasma, sobretot als de més de 35 o 40 anys perquè sona música que coneixem!!
Molt bon ambient, molt bona música i a gaudir de la Festa Major!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari