Dimarts 13 d’agost: inauguracions d’exposicions i presentació del poemari de la Roser

Dimarts 13 d’agost: s’acosten els dies forts de Festa Major amb la inauguració d’exposicions de les Puntaires de la Bisbal i d’una part dels fons fotogràfic de la Felicidad Farrais, i presentació de llibre de poesia de la Roser Bundó.

Aquest migdia posem la bandera al balcó de l’Ajuntament, senyal que ja tenim la Festa Major a prop!
Inaugurem les exposicions de les puntaires de la Bisbal, on cada any sorprèn la delicadesa, treball i precisió de les puntes al coixí, visiteu-la que val molt la pena!

I també inaugurem l’exposició de fotografies de la Felicidad Farrais, d’una part de les fotografies cedides pel seu fill, Josep Anton Bundó, i que és una exposició de fotografies de Carnaval, Reis i barris de finals dels 70 i els anys 80. Hi som mitja Bisbal! veniu a trobar-vos! ÉS una exposició per passar-t’hi hores i hores mirant i reconeixent-he a tu mateix, amics, familiars, …

Però avu no l’acabem aquí, sinó que a quarts de 9 del vespre la Roser Bundó presenta el seu poemari “Puntos de sutura“, una presentació amb sentiment i dansa. Moltes gràcies Roser per compartir-ho amb tots nosaltres!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari