10 i 11 d’agost: cap de setmana de festa al Priorat, de torneigs de futbol sala, del tir al plat de Festa Major i d’escacs a la fresca

10 i 11 d’agost: festa al Priorat, torneigs de futbol sala, tir al plat de Festa Major i escacs a la fresca.

El dissabte 10 d’agost celebrem les 12h de futbol sala, en la seva cinquena edició, organitzat impecablement pel Joel, Jordi N, Jordi C i Arnau. Un gran jovent!
Són 12 hores de futbol sala a la pista de l’escola de baix i al finalitzar, la Leo i jo juntament amb els organitzadors, donem els premis.
Em fa molta il·lusió donar sobretot el de millor porter al Gerard Alsina, ja que és el fill de la gran amiga Àngels i el conec des que va néixer. Repeteixo les felicitacions als joves organitzadors i als seus pares pel suport durant tot el torneig.

Quan acabem del torneig anem cap al Priorat, on segueix la festa començada ahir. Avui paren taules i cadascú porta el sopar, nosaltres també!
Després gaudim de les actuacions de sevillanes, algunes de les quals són del Priorat i ho fan molt i molt bé! I a l’acabar l’exhibició, ball per tothom. Gran ambient!

Diumenge 11 d’agost a les 9 del matí, el Feliu i jo som al camp de tir per l’esmorzar i tir al plat de Festa Major. Organitzat per la Societat de Caçadors on, abans de començar, demanen de fer un minut de silenci en memòria del president de l’entitat, el Gori.
Comencem l’esmorzar amb més de 40 persones i, quan tothom ha acabat, comença el tir al plat, Ens hi quedem una estona i baixem per anar a veure el torneig de futbol infantil que ha començat a les 9 del matí.
Felicito a tota la junta de la Societat de Caçadors a tots els assistents per la organització, felicitant especialment al Ramon Bricollé que ha guanyat el tir al plat d’avui.

Quan anem a l’escola pel torneig infantil de futbol sala, ja hi són des de primera hora la Leo i la Judith, i acaba d’arribar el Félix. Quatre equips bisbalencs que van entre els 10 i 14 anys, gaudint dels partits i jugant amb molta il·lusió. Una gran organització també!
A les 12 del migdia anem cap al Priorat per assistir a la missa rociera, dins els actes de Festa al Priorat. Una missa amb el Xavier a la guitarra i les veus del Coro Rociero de Segur de Calafell que canten molt i molt bé, posant-hi molta passió. Hi ha molta assistència de gent.
La paella del dinar ja quasi està acabada i entrem al local per seure, amb unes taules molt ben parades per part de la Junta de l’Associació de veïns del Priorat, que fa dos dies que no paren!

Just quan tenim el plat a taula, ens avisa la Leo que estan començant l’últim partit del torneig, i la Judith i jo baixem pel lliurament de trofeus. Tot i que hi ha trofeus pels guanyadors, cada jugador s’emporta la seva medalla.
A les 3 del migdia donem, juntament amb els organitzadors, les medalles, pilotes i copes als guanyadors i assistents. Nois, podeu estar ben orgullosos del torneig d’ahir i d’avui, moltíssimes felicitats i gràcies per oferir-nos-ho!

Ara sí que pugem al Priorat i mengem l’arrós amb molt bona companyia. Xerrem, riem i ja es fa l’hora de marxar. Torno a felicitar la Junta per la organització d’aquest dinar per 90 persones.

Però el diumenge no s’acaba encara, perquè a quarts de 7 de la tarda tenim els escacs a la fresca, dins els actes de Festa Major. Com cada any són tot un èxit!
Fan simultànies per tothom qui vulgui fer una partida, i els encarregats de les simultànies són els grans jugadors d’escacs Toni Cornellà i Joan Solé. La secció d’escacs de la Societat posa a punt les taules, cadires i taulers la vintena de jugadors que han anat passant. Jugadors d’edats molt diverses entre els 7 i els 72 anys. Moltes gràcies organitzadors!

Cap de setmana sense parar gràcies a la iniciativa i empenta d’entitats bisbalenques. Orgull de poble, orgull d’entitats!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari