Divendres 9 d’agost: reunió d’ocupació i inici de les festes del Priorat

Divendres 9 d’agost: reunió d’ocupació al Consell Comarcal i inici de les festes al Priorat.

Aquest migdia vaig a reunió al Consell Comarcal, convocada per la consellera comarcal d’ocupació. Ens hi reunim regidors i tècnics (els que no estem de vacances), per fer una reunió d’inici de mandat explicant els projectes engegats i els propers en temes d’ocupació.

Per la tarda anem al Priorat, perquè comença la festa! Primer amb l’espectacle infantil, que fa riure a petits i grans. A l’acabar fem temps fins que arriba el Ball de Gitanes de la Bisbal, per actuar al mig de la pista. Porten alegria, música i tradició. Ens estem una estona més que ara s’hi comença a estar bé quan baixa el sol!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari