Dimecres 7 d’agost: reunions, convocatòria de Ple extraordinari i diada castellers del Firagost a Valls

Dimecres 7 d’agost: diverses reunions amb veïns i veïnes, reunió preparatòria de la Festa Major, convocatòria de Ple extraordinari i diada castellera del Firagost a Valls.

Aquest matí tinc tres reunions amb diversos veïns i venes per diferents temes: urbanístics, de veïnatge, … És molt important escoltar i solucionar!

Al migdia ens reunim l’equip de govern amb el cap de la unitat d’informació i inspecció, el responsable de la brigada municipal, la cap de premsa, el dissenyador del programa i el bibliotecari. El tema és la organització de tots els actes de Festa Major des del dissabte 10 fins el diumenge 18 d’agost: neteja d’espais, senyalització, llums, logística, … Cal que tot estigui a punt perquè els bisbalencs i bisbalenques gaudim de la nostra Festa Major!

Després acabem de signar totes les propostes per la convocatòria de Ple extraordinari pel proper dilluns 12 d’agost a les 8 del vespre. A les portes de la Festa Major, però convoquem el Ple perquè hi ha propostes que interessa aprovar-les i que a començaments de setembre ja hagin complert els terminis d’exposició al públic per poder-les executar. Serà un Ple amb set propostes a l’ordre del dia:
1. Aprovació del pagament de les costes derivat de l’expedient judicial de l’anterior arquitecte
2. Modificació de les bases d’ajudes econòmiques de caràcter extraordinari
3 i 4. Modificacions de crèdit
5. Acord pel compliment de sentència contenciós-administratiu relatiu als vials de la Miralba i la construcció de la C-51
6. Modificació del reglament de l’escola de música
7. Donar compte del compliment del període mig de pagament

Per la tarda la Judith i jo anem a veure la diada castellera del Firagost a Valls, convidades per l’alcaldessa de Valls Dolors Farré. Una diada on gaudim molt de l’ambient, d’estar a primera línia veient la diada i amb molt bona companyia. Gràcies alcaldessa!
Felicitar a les dues colles locals: Colla Vells dels Xiquets de Valls i Colla Joves Xiquets de Valls per la magnífica actuació d’avui!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari