Dimecres 31 de juliol: reunió a l ‘agència d’habitatge, consell d’alcaldes i Ple de cartipàs al Consell

Dimecres 31 de juliol: acabem el juliol amb reunió a habitatge, primer Consell d’alcaldes d’aquest mandat i Ple de cartipàs municipal al Consell Comarcal.

Aquest matí la Paqui, regidora d’habitatge, la secretària i jo anem a una reunió amb l’Agència de l’Habitatge de la Generalitat de Catalunya. Tenim uns quants temes importants on necessitem l’assessorament i consulta de l’agència. És una reunió profitosa i d’on traiem conclusions a aplicar a aquests projectes i idees.

A les 6 de la tarda fem Consell d’alcaldes del Consell Comarcal del Baix Penedès, el primer d’aquest mandat. Primer fem la constitució i després vuit punts que tractarem en les properes sessions però que ja ens han explicat avui. Hem conegut els nous alcaldes i alcaldesses d’aquest mandat, com són l’alcaldessa de Bonastre, l’alcaldessa de Cunit i els alcaldes del Montmell, Sant Jaume dels Domenys i Masllorenç.
A quarts de 8 hem fet el Ple de formació del cartipàs municipal del Consell Comarcal amb 21 punts a l’ordre del dia:
– presa de possessió d’un conseller d’ERC que no va poder assistir al Ple de constitució
– aprovar les periodicitats de les sessions i règim de funcionament del Ple i Junta de Govern (formo part de la Junta de govern)
– creació, composició i funcionament de la comissió informativa i comissió especial de comptes
– delegació d’exercici d’atribucions del Ple a la presidència
– gerència comarcal
– nomenament dels representants del Consell comarcal al Consorci per la Normalització Lingüística, el Consorci de promoció turística del Penedès, el Consorci d’atenció social i dependència, el Consorci Universari del Baix Penedès, el Consell Esportiu del Baix Penedès, la Fundació Privada Santa Teresa, el Comitè comarcal de Creu Roja del Baix Penedès, la Junta general d’EcoBP, al Consorci del Transport públic del Camp de Tarragona i al Consorci Leader de desenvolupament rural del camp
– conveni de col·laboració entre el consell i el consell comarcal del Baix Camp pel tractament de la fracció orgànica
– creació dels grups polítics al consell
– indemnitzacions als membres de la corporació
– donar compte de les resolucions d’alcaldia, on hi ha el decret de nomenament entre les que em nomenen consellera comarcal de suport a la gestió municipal, que és la mateixa conselleria que portava.

Seguim!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari