26, 27 i 28 de juliol: Festa Major al Vendrell, pluja i festa a l’Esplai

26, 27 i 28 de juliol: cine, Festa Major del Vendrell, pluja i Festa a l’Esplai amb missa, sevillanes, sopar i ball i espectacle infantil.

Divendres 26 de juliol, Sant Joaquim i Santa Anna, a la tarda comencem la festa a les 4 de la tarda anant tota la família al cine a veure “Toy Story 4“. Per qui li agradi les pel·lícules de Disney i la saga de “Toy Story“, no quedarà decebut! Hem passat una bona estona!
Del cine anem cap a Festa Major del Vendrell, començant per la Ramba a fer un gelat a la Jijonenca i comença a ploure. Plou poquet i de seguida para de ploure i segueix fent calor.
Anem passejant fins l tancat per gaudir del Swing, música i ball que enganxen! No ens hi quedem tota l’estona perquè volem sopar abans de veure la plantada de bèsties de foc, pel correfoc. O sigui que sopem en horari molt europeu, fent unes tapes a la Barretina, on hi havíem estat i us ho recomano.
Després de sopar anem cap al carrer Roquetes on veiem la plantada de dracs i bèsties de foc i ens posem al lloc de cada any per veure el correfoc.
A quarts de 10 de la nit comença el correfoc i el veiem passar tot, fins i tot quan passen pel pont de França. Una gran nit!

Dissabte 27 de juliol a les 11 del matí, la Judith, la Paqui, el Feliu i jo anem a l‘Esplai per les festes d’aquest cap de setmana. Primer la missa i després, quan comencen a preparar-ho tot per l’actuació dels dos grups de sevillanes, es posa a ploure i molt!

Una tempesta d’estiu que s’agraeix perquè refresca una miqueta i perquè tot està molt sec, però que sap greu per les festes.
Una bona tempesta d’estiu que deixa pas al sol i a les actuacions dels dos grups, encara que han de deixar-ho a estar perquè torna a ploure. Esperem que al vespre tinguem treva i es pugui seguir amb la festa.

A quarts de 9 del vespre tornem a l’Esplai pel sopar i ball de la festa d’estiu. Abans de sopar ballen el grup de sevillanes de l’Eva la Chata, ja que al migdia ha plogut i han hagut de suspendre. Avui ens ofereixen els nous balls, moltes felicitats per l’actuació!

Sopem molt i molt bé i després el ball. Una nit amb fresqueta, bona música i bona companyia!

Diumenge 28 de juliol matí i migdia tranquil i per la tarda cap a l’Esplai! És la tarda de l’animació infantil amb participació de molts nens i nenes i del públic adult que també gaudim de l’espectacle. Moltes gràcies a l’associació per organitzar aquest cap de setmana ple d’activitats!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari