Dijous 18 de juliol: anem al Liceu!

Dijous 18 de juliol: anem al Liceu!

El Gran Teatre del Liceu ha convidat a representants dels ajuntaments que hem participat en el Liceu a la fresca del mes de juny, com agraïment a la participació en aquesta iniciativa.
Hem de ser al Liceu a quarts de 7 de la tarda, i hi anem la Judith, la Leo, el Feliu i jo. Entrem i anem a platea per fer-nos una foto amb el MH President de la Generalitat, Quim Torra, la consellera de cultura, Ma.Àngela Vilallonga i el President del Patronat de la Fundació del Gran Teatre del Liceu, Salvador Alemany. De platea anem a una sala pels parlaments i prendre una copa de cava.
Tornem a platea perquè a les vuit del vespre comença l’òpera Luisa Miller, de Verdi. No sóc entesa d’òpera i aquesta no em sonava de res. M’ha sorprès gratament perquè té molt de ritme, el cor i intèrprets espectacular i l’escenografia innovadora i també espectacular. Una vetllada inoblidable!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari