Dimarts 16 de juliol: acomiadem la Rosa, reunions, primera revista municipal d’aquest mandat, regal únic i tarda de reunions del PDeCAT a la Vegueria Penedès

Dimarts 16 de juliol: acomiadem la Rosa, matí de reunions, arriba la primera revista municipal d’aquest mandat, un regal inesperat i tarda de reunions del PDeCAT a la vegueria Penedès.

Aquest matí acomiadem a la Rosa de cal Tico, acompanyant a la família. Una gran persona d’una generació de dones fortes, rialleres i que van tirar endavant les seves famílies.

Segueixo el matí amb reunions amb bisbalencs i bisbalenques, acompanyada dels regidors de les àrees corresponents.

Ahir va arribar la revista que avui es comença a repartir, la primera Torre de Guaita d’aquest mandat, amb pàgines centrals dedicades al nou equip de govern i la organització del nou cartipàs. Comencem una nova etapa!

Al migdia una bisbalenca em va un regal inesperat i únic: una papallona groga feta de puntes de coixí! Un regal molt valuós, moltíssimes gràcies!

I per la tarda a Vilafranca, primer a reunió informativa i després executiva del PDeCAT de vegueria Penedès. Comencem un nou mandat amb força, treball i il·lusió!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari