6 i 7 de juliol: cap de setmana de campionats de domino i petanca a la Miralba, barri de la Riba, excursió a Girona, festa a l’Ortigós i premi a Torclum de Vip’s

6 i 7 de juliol: primer cap de setmana de Juliol amb concurs de petanca i dominó a la Miralba, Barri de la Riba, excursió a Girona i festa a l’Ortigós. I sense deixar-me de felicitar al Jordi i l’Esther, de Torclum pel guardó a la creativitat dels premis de la disco Vip’s.

Primer cap de setmana de ple estiu a tope! Dissabte 6 de juliol al matí la Judith i jo anem a la Miralba, ja que l’Associació de veïns organitza els campionats de dominó i petanca. Gràcies a la bona organització hi ha molts participants!

A quarts de 6 de la tarda, amb molta i molta calor, anem cap al Barri de la Riba. Fem tot el recorregut de les coques amb l’acompanyament del grup de Grallers i tabalers de la Societat, fins arribar a l’ermita de Fàtima on el mossèn ja ens espera per la benedicció.
Acabem la benedicció de les coques i anem cap a seure i refrescar-nos perquè fa molta xafogor. Al barri de la Riba hi ha una comissió organitzadora molt nombrosa, alegre i servicial! i de seguida estem tots servits.
Comença l’espectacle infantil però abans d’acabar comença a ploure, la típica tempesta d’estiu que encara fa que hi hagi més xafogor. Quan acaba de ploure tornem a seure i al cap d’una estona s’hi comença a estar bé.
Quan és l’hora de sopar anem cap a casa dels padrins de la Riba a sopar, com cada any tota la família! I després de sopar cap al ball. Ara s’hi que s’hi està bé a la fresca!

Diumenge 7 de juliol al matí torno a la Miralba per veure com juguen al campionat infantil de petanca. També hi ha molta participació!

De la Miralba marxem a Girona, una ciutat encantadora! i no ens podem estar d’entrar a la Geladeria Rocambulesc a tastar gelats especials!

I de Girona a l’Ortigós per la festa d’estiu, mentre la Judith i la Paqui són a Calafell, als Premis de la Disco Vip’s Calafell. L’any passat un dels premis va ser per Joventut Bisbalenca pels seus 90 anys com a club, i enguany un altre bisbalenc s’endú n guardó: en Jordi Pascual d’Oli Torclum amb al guardó de la categoria de creativitat comarcal. Molt merescut! Moltes felicitats Jordi i Esther per guanyar aquest guardó tan merescut.

Doncs el Feliu i la Leo ja són a l’Ortigós i jo arribo quan ja plou. Però ningú marxa, tots els assistents segueixen asseguts amb els paraigües oberts. Va afluixant la pluja i anem repartint coca i cava i després el rom cremat. La Bella Lola desmunta l’equip de l’escenari però, a quarts de 10 de la nit, que ja no plou, canta les havaneres entre les taules. al final s’ha pogut fer la festa!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari