Divendre 5 de juliol: visita a la Fundació Ginac, exposició de quadres d’en Diego a la Miralba i sopar del barri de la Riba

Divendres 5 de juliol: visita a la Fundació Ginac, exposició de quadres del Diego a la Miralba i sopar del Barri de la Riba.

Aquest matí de 10:00h a 13:00h, la Judith, la Leo, el Feliu, l’Arantzazu i jo hem visitat la Fundació Ginac amb en Josep Gilaberte com amfitrió. Des que vam començar a treballar junts en el projecte Integra’ls que teníem pendent aquesta visita. Per això al matí anem cap al polígon de Valls!
Primer visitem la Fundació Ginac, que és dins el mateix polígon de Valls, on hi ha les oficines, línies de treball per vàries empreses sobretot multinacionals (Kellog’s, Tena, …), també hi ha espais per taller ocupacional, per fer esport, fer formació, … I d’aquí hem anat a la nau de Kellog’s que ocupa la Fundació on avui hi havia tres línies de producció de packaging. Feina impecable i treballadors eficients i motivats, felicitats a la Fundació!
La millor definició de la fundació és la que fan en el seu web www.fundacioginac.org dins la presentació: “La Fundació privada Ginac, és una entitat d’iniciativa social sense ànim de lucre, situada al polígon industrial de Valls. La nostra missió és aconseguir la felicitat de les persones amb discapacitat i/o trastorn mental, de la gent gran i de les seves famílies, millorant la seva autonomia personal i qualitat de vida, amb la participació activa de cada persona, oferint-los els suports que cadascú necessita, perquè disposin de les mateixes oportunitats que la resta de ciutadans, i la seva plena integració social i laboral.”

Al migdia tornem a l’Ajuntament a seguir treballant.
Per la tarda anem a la inauguració de l’exposició de quadres del Diego Castellón al local de la Miralba, per iniciar les festes. No és només una exposició sinó que des que es va començar a dissenyar el local social, que el Diego deia que li faria molta il·lusió fer uns exposició dels quadres que pinta. Doncs ja ho tenim aquí! És molt bon pintor i us animo a visitar-la aquests dies.

Demà és el barri de la Riba i aquest vespre anem a sopar al ja tradicional sopar del barri de la Riba, molt ben organitzat per la Comissió del barri. Moltes felicitats per la organització, per no faltar de res, per la vostra alegria i la feina de coure sardines i salsitxa per més de 150 persones!
Acabem la festa amb els Esventats, què més es pot demanar?

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari