29 i 30 de juny: Barri de Baix, dinar amb l’Associació de veïns del Priorat i cicle de cinema Gaudí

29 i 30 de juny: acabem el mes de juny amb el Barri de Baix, dinar amb l’Associació de veïns del Priorat, festa d’amics, aniversari de casament dels pares i cicle de cinema Gaudí.

Dissabte 29 de juny és Sant Pere i Sant Pau, i enguany és el dia del Barri de Baix. A les 9 del matí comencen les matinades passant per tots els carrers del barri, amb el grup de grallers i tabalers de la Societat. ÉS un dels dies més calorosos del que portem d’estiu, perquè a aquesta hora ja fa molta i molta calor.
Al migdia m’arribo a la pista on hi ha un taller de circ, molt xulo!

A dinar la Judith, el Feliu i jo anem amb l’Associació de veïns del Priorat, que organitzen un dinar cada mes. Com sempre, dinem molt bé i la companyia és magnífica!

Quan comencen a ballar marxem per arribar a la sortida de les coques del barri, acompanyades dels grallers i tabalers de la Societat. ÉS el barri més llarg i tot i la calor que fa, tothom aguanta fort! Després de la benedicció de les coques a l’església, anem a refrescar-nos i berenar al barri mentre gaudim de l’espectacle de màgia del mag Selvin. Màgia divertida!
A l’acabar l’espectacle de màgia comença l’actuació de la colla castellera els Bous, amb una bona actuació: 2d6, 4d6, 3d6, p4 i dos p3 per acabar.

Aquest any canviem i no sopem al barri, ja que estem convidats a una festa d’amics i amigues, alguns dels quals feia molt de temps que no vèiem! Ens ho passem molt bé però marxem abans d’acabar per anar una estona al ball del barri. A aquesta hora ja es comença a estar bé al carrer! Al barri provem els famosos “mojitos” que preparen la Puri i l’Ana, boníssims i molt refrescants!

Diumenge 30 de juny al migdia, anem a dinar a l’Ull de Llebre per celebrar l’aniversari de casament dels meus pares. L’aniversari era ahir però, com que era el barri, ho celebrem avui!

I per la tarda al cine, l’últim dia d’aquesta temporada del cicle de cinema Gaudí en català, avui amb la pel·lícula “7 raons per fugir“. Els encarregats de la venda d’entrades d’avui és el Grup de Geganters i grallers de la Societat.
Una pel·lícula amb actors i actrius de renom, que interpreten set històries surrealistes i impactants que reflecteixen de manera molt cruel la societat actual, totalment egoista, egocèntrica i interessada Una pel·lícula que fa rumiar.

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari