Dijous 27 de juny: nou cartipàs municipal per aquest mandat i trobada d’estiu del servei bon dia

Dijous 27 de juny: cartipàs per aquesta legislatura i trobada d’estiu del servei Bon Dia.

Ja tenim el cartipàs apunt per aquesta legislatura, amb les diferents regidories on algunes es repeteixen i també n’hi ha de noves:

Judith Vidal, 1ra tinent alcalde

– Regidora de cultura i lleure: polítiques culturals i de lleure, organització del Centre Municipal de Cultura, del servei de biblioteca municipal i dels casals d’estiu i de Nadal, així com relació amb les entitats culturals del municipi.

– Regidora de turisme: polítiques de turisme, relació amb les empreses i entitats turístiques i enoturístiques, i representació de l’Ajuntament al Consorci d’enoturisme del Penedès.

– Regidora de comerç: polítiques de potenciació del comerç local i de campanyes com el «xec nadó».

– Regidora d’agricultura: polítiques d’acompanyament i suport a l’agricultura, i relació amb els ens i empreses del sector primari.

Leo Uceda, 2na tinent alcalde

– Regidora d’ensenyament: polítiques de gestió i millora de la llar d’infants municipal, l’escola municipal de música, l’escola d’idiomes, i representació de l’Ajuntament als consells escolars de l’escola Ull de Vent i de l’institut Coster de la Torre.

– Regidora d’enllumenat i del servei d’abastament d’aigua potable i clavegueram: coordinació i seguiment de la gestió i manteniment de la xarxa d’aigües i clavegueram.

– Regidora de mobilitat i via pública.

– Regidora de medi ambient: polítiques de medi ambient i sostenibilitat ambiental, gestió i millora dels camins i de les franges forestals.

– Regidora de protecció animal: polítiques de protecció animal, gestió de les colònies de gats i ordenances relacionades amb aquest assumpte.

– Regidora d’esports: polítiques d’esports, desenvolupament del poliesportiu municipal i relació amb les entitats esportives del municipi.

Feliu Gil

– Regidor de sanitat: polítiques de salut, coordinació del servei d’ambulàncies per a les festes i activitats organitzades per les entitats i associacions del municipi, coordinació del servei de podòleg al municipi, i coordinació del servei de control de plagues.

– Regidor de festes: organització de la Festa Major d’estiu i la seva coordinació amb les entitats del municipi, i coordinació de les festes d’estiu de les urbanitzacions amb les associacions de veïns.

– Regidor de barris: relació i coordinació amb totes les associacions de veïns del municipi.

Félix Villazán

– Regidor de seguretat ciutadana: polítiques de seguretat ciutadana al municipi, amb noves mesures i serveis de seguretat.

– Regidor de gestió de residus: polítiques de bona gestió de residus al municipi i coordinació del punt verd.

– Regidor de joventut: polítiques de suport als/les joves, responsable de la Cova Jove i coordinació amb Jove Baix Penedès.

Paqui Cepas

– Regidora de benestar social i habitatge: polítiques de benestar social i d’habitatge, coordinació dels serveis socials juntament amb el Consell Comarcal del Baix Penedès, i gestió del rebost solidari.

– Regidora de gent gran: polítiques de millora i ampliació dels serveis a la gent gran del municipi, i gestió del Racó de la gent gran.

– Regidora d’atenció a la ciutadania: polítiques de transparència i participació de la ciutadania en la gestió municipal, i millora i creació de nous serveis per a la relació entre la ciutadania i el Consistori.

I jo:

Regidora de serveis centrals: secretaria, contractació, recursos humans, informàtica i comunicació.

– Regidora d’hisenda: administració financera i hisenda municipals, planificació econòmic – financera, elaboració, i gestió i execució del pressupost municipal.

– Regidora d’urbanisme: planificació urbanística, serveis urbanístics i patrimoni municipal.

– Regidora d’empresa i ocupació: polítiques d’ocupació a través del SOM Bisbal, projecte Integra’ls, relació amb les empreses del polígon industrial, i projectes i convenis amb altres organismes i institucions.

Tot un honor formar part d’aquest equip de govern!

Per la tarda fem la ja tradicional trobada d’estiu del servei bon dia, amb voluntàries i usuaris. Tenim unes voluntàries alegres i implicades que, sense elles, no podríem oferir aquest servei. Moltes i moltes gràcies!
I després tenim usuaris i usuàries encantats de rebre cada matí la trucada del bon dia. Moltes gràcies per la confiança!
Agrair també a la Judith, que ha estat la regidora de la gent gran durant aquesta legislatura que fa poc que hem acabat, i donar pas a la Paqui com a nova regidora de gent gran!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari