Dimecres 26 de juny: dia calorós amb reunions a l’Ajuntament, últimes sessions al Consell Comarcal i sopar a la platja

Dimecres 26 de juny: aire calent i dia de ple estiu amb reunions, cine, últimes sessions del Consell Comarcal i sopar d’amigues.

Anunciaven onada de calor i la bufetada d’aire calent a les 9 del matí al sortir de casa, ha estat el primer avís. És l’estiu i és el que toca, uns dies calor i uns dies molta calor! Al matí a l’Ajuntament un no parar de reunions amb veïns i amb regidors. Seguim treballant!

Per la tarda vaig al cine amb el Magí i uns amics a veure “Godzilla. King of the monsters“. Està molt ben feta però no és el tipus de pel·lícula que m’agraden… a part que considero que és massa llarga.

A les 8 del vespre tenim l’últim Ple i després l’última Junta de Govern d’aquest mandat al Consell Comarcal del Baix Penedès, aprovant les actes de les últimes sessions. Aquest és el meu primer mandat com a consellera comarcal i hi ha fets positius i negatius que no m’esperava, suposo que com a tot arreu. Tot i així, encantada d’haver-ne format part i d’haver après tant!

Sortint del Consell Comarcal vaig cap a Sant Salvador, on he quedat amb la Sílvia, la Gemma i la Maria per sopar. Després de la calor d’avui, sopar a la platja amb l’airet és un bon regal!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari