Dimarts 18 de juny: fi de curs del Club de lectura fàcil

Dimarts 18 de juny: final de curs del club de lectura fàcil i reunió del PDecat.

Aquest matí la Judith i jo anem al fi de curs del Club de lectura fàcil, organitzat per la regidoria de cultura a la biblioteca amb el Jordi Ferran al capdavant. Un club amb deu participants que gaudeixen de la lectura, del català i de la conversa. Moltes felicitats i moltes gràcies per formar-ne part!
Quan hi hem anat per compartir coca i cava, parlaven dels llibres que han llegit aquet curs i amb ganes ja de saber quins llibres començaran a llegir al setembre!

A mitja tarda em diuen que s’ha mort la Maria de Cal Pere Busquet. Una senyora gran però deixarà un buit a la Bisbal: sempre riallera, sempre participativa. Li tenia un carinyo especial per ser amiga de l’àvia Carmeta, una altra gran dona.

Per la tarda ens reunim els regidors i regidores a les llistes de Junts de la circumscripció electoral del Vendrell per escollir el diputat o diputada per la Diputació de Tarragona. Aprofitem per saludar-nos i comentar com han anat les eleccions. Som una gran família!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari