Diumenge 16 de juny: Calafell Aventura, dinar a les Piques i sopar a l’Ull de Llebre

Diumenge 16 de juny: matí a Calafell Aventura, dinar a Les Piques i sopar a l’Ull de Llebre.

Diumenge al matí anem a Calafell Aventura amb uns amics, encara no hi havíem estat i està molt ben organitzat: moltes activitats a fer, per totes les edats i molts monitors i/o responsables a cada activitat.

De Calafell anem a les Piques que, com sempre, dinem molt i molt bé!

I pel vespre fem un berenar sopar a l’Ull de Llebre totes les persones de Compromís amb la Bisbal, que han pogut venir, per celebrar el fruit de la feina feta, per compartir el Ple d’ahir i per encarar aquesta nova legislatura: el nou equip de govern, la llista de Compromís amb la Bisbal, les persones que ens han ajudat durant la campanya i les parelles!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari