Divendres 14 de juny: Consell Esportiu del Baix Penedès i sopar d’estiu de l’Associació de Dones

Divendres 14 de juny: preparar la sala de Plens pel dissabte, “Fem esport, fem persones amb valors” del Consell Esportiu del Baix Penedès i sopar d’estiu de l’Associació de Dones la Roca Foradada.

Al migdia preparem la sala de Plens pel Ple de constitució del nou consistori de demà: els cartellets amb els noms, els pins, els papers i bolígrafs, la urna, … tot a punt!

Per la tarda la Leo, regidora d’esports, i jo anem a l’acte de “Fem esport, fem persones amb valors”, organitzat pel Consell Esportiu del Baix Penedès a l’auditori de l’escola de música a la Plaça del Tívoli, del Vendrell. És el reconeixements del programa de Valors del Consell Esportiu del Baix Penedès de la Temporada 18/19. Va dirigit als infants i entitats que han participat en diferents modalitats esportives, tant a nivell individual com col·lectiu, amb el lliurament de trofeus i de Reconeixement de Valors en l’esport dels JEEC (jocs escolars esportius de Catalunya). Ens trobem amb el president del Consell Esportiu, Jaume Domingo, el regidor d’esports del Vendrell Ferran Trilla i el regidor d’esports de Bellvei Gerard Colet.
A més tenim sorpresa ja que es fa un merescut homenatge a la Conxita, que s’ha jubilat. La Conxita era l’ànima del Consell Esportiu. Vaig tenir la sort de conèixer-la fa uns 25 anys (com passa el temps!!) quan feia de monitora a les colònies que organitzava el Consell Esportiu.

A quarts de 10 del vespre anem a la plaça de l’església per participar del sopar d’estiu organitzat per l’Associació de Dones la Roca Foradada que, aquest any, és diferent: hem de venir vestits de blanc.
Un sopar amb un centenar de persones, majoritàriament dones, que ens ho passem molt i molt bé! Amb un sopar elaborat per la Junta de l’associació i amb un espectacle al final que ens fa riure i ballar. Una gran nit!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari