Dijous 13 de juny: avui fa 4 anys de l’inici del mandat 2015/2019

Dijous 13 de juny: fa 4 anys del Ple de constitució i d’inici del mandat 2015/2019.

Avui fa quatre anys que, a les 12 del migdia, es constituïa el nou consistori. Acceptàvem el càrrec de regidors 5 regidors d’ERC, 5 de CiU i 1 del PSC.
Ja va ser un començament curiós perquè, dels 5 d’ERC, dos ja no van acceptar l’acta de regidor i després van anar plegant.
Vaig ser alcaldessa pels 5 vots de CiU i el vot del PSC, amb un pacte que havíem tancar la setmana anterior.

Durant aquesta legislatura m’han acompanyat la Judith, la Leo, el Feliu i el Pere. Amb el Pere vam ser companys en la legislatura anterior a la oposició. La Judith, la Leo i el Feliu era la primera vegada que accedien a ser regidors amb nervis i il·lusió. Hem sigut un gran equip treballant junts, fent pinya i això ens ha fet més forts.
No ha estat una legislatura fàcil, segur que cada legislatura té les seves dificultats. En aquesta han anat plegant regidors d’ERC fins al punt que se’ls hi van acabar els suplents i tot! i llavors vam descobrir que la llei permet que qualsevol persona major de 18 anys pugui ocupar aquest càrrec, sense que ningú l’hagi votat! No ens ho podíem creure…
Després hi ha hagut la moció de censura presentada per PSC i ERC, donant l’alcaldia a la llista menys votada. La moció no va prosperar, la regidora va passar a ser no adscrita i des de llavors fins ara ens han vetat tots els punts del Ple importants pel municipi com els pressupostos.

D’aquesta legislatura em quedo amb el gran equip format, amb haver sanejat l’Ajuntament i tirar endavant projectes bons i de futur per la Bisbal. Una gran experiència viscuda amb el millor equip de govern, amb l’oportunitat de conèixer molta gent del municipi.

En aquest enllaç trobareu l’escrit al bloc de fa quatre anys.

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari