Dimecres 12 de juny: últimes Junta de Govern, Ple i assemblea de la Mancomunitat de l’Albornar d’aquesta legislatura, dinarde comiat d’aquesta legislatura i reunió de treball del proper equip de govern

Dimecres 12 de juny: últimes Junta de Govern, Ple i assemblea de la Mancomunitat d’aquesta legislatura, dinar de comiat d’aquesta legislatura i reunió amb el proper equip de govern.

Avui a les 10 del matí celebrem l‘última Junta de Govern d’aquesta legislatura on aprovem l’únic punt de l’ordre del dia que és aprovar l’acte de la Junta de Govern de la setmana passada.

Seguint amb el que diu la normativa local, a les 11 del matí celebrem l’últim Ple de la legislatura, on aprovem les actes dels últims plens celebrats:
No assisteixen dos regidors d’ERC.
1. Aprovació de l’acta del Ple ordinari de 18 de març. S’aprova per majoria.
2. Aprovació de l’acta del Ple extraordinari d’1 d’abril. S’aprova per majoria.
3. Aprovació de l’acta del Ple extraordinari de 18 d’abril. S’aprova per majoria.
4. Aprovació de l’acta del Ple extraordinari del 29 d’abril. S’aprova per majoria.
5. Aprovació de l’acta del segon Ple extraordinari i urgent celebrat el 29 d’abril. S’aprova per majoria.
Abans de finalitzar el Ple, essent l’últim d’aquesta legislatura, cedeixo la paraula als regidors i regidores que no continuen a la següent legislatura: Pere Saumoy, Pîlar Verdún, Monika Pérez i Juana Reina. El Pere és qui accepta la paraula, la resta no, i fa un resum del que ha suposat per ell ser regidor, primer quatre anys a la oposició i després quatre anys a govern. Moltes gràcies Pere per la feina feta, som un gran equip!

A les 12 del migdia el Pere i jo anem a l’última assemblea de la Mancomunitat d’aquesta legislatura. Ens trobem a Idiada, com sempre, i aprovem l’última acte pendent d’aprovar de l’assemblea. Aprofitem també per comentar varis temes i per acomiadar els membres que no tornaran a formar part de la Mancomunitat perquè no han sortit com a electes. Molta feina feta des de la Mancomunitat!

Quan és al migdia anem a dinar a l’Ull de Llebre l’equip de govern per acomiadar el Pere Saumoy i per comentar tot el que hem viscut aquests quatre anys . Han estat quatre anys on hem treballat molt, hem aprés molt i ens hem mantingut molt units i això ens ha ajudat a aconseguir la majoria en aquestes eleccions. No ha estat una legislatura fàcil!

I per la tarda, reunió amb el proper equip de govern per començar a tractar temes de futur. No parem!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari