Dilluns 10 de juny: torneig de Rummikub i reunió del futur consistori

Dilluns 10 de juny: primer torneig de Rummikub i reunió per preparar el Ple del nou consistori del dissabte 15 de juny.

Aquesta tarda al Racó de la Gent Gran, s’ha celebrat el 1r torneig de Rummikub. Hi hem anat al començament, quan feien els grups i començaven a jugar, i al final al lliurament dels premis. Molta bona iniciativa, felicitats!

Entremig he anat a l’ajuntament, ja que a les 19:00h estem convocats els regidors i regidores que formarem part del consistori durant la legislatura 2019/2023, i que es constitueix aquest dissabte. ÉS un Ple diferent i amb la secretària hem convocat aquesta reunió. Hi érem tots i així s’ha pogut aclarir bé. També hem aprofitat per donar el ROM (Reglament d’Organització Municipal) i el codi ètic als que seran nous regidors i regidores, i els documents que hem d’omplir. A punt per començar una nova legislatura!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari