8 i 9 de juny: rotllo de la segona Pasqua del Forn de les escales, dinar d’aniversari a l’Ull de Llebre i 20è aniversari de la Residència el Colomer

8 i 9 de juny: cap de setmana amb rotllos de la segona Pasqua del Forn de les Escales, de dinar d’aniversari al restaurant Ull de Llebre, de shopping night al Vendrell i de celebració dels 20 anys de la Residència El Colomer.

L’últim cap de setmana d’aquest mandat “a tope”! Dissabte 8 de juny al matí tinc la grata sorpresa d’esmorzar rotllo del Forn de les Escales! No recordava que aquest dilluns és la segona Pasqua i que sempre tornen a fer rotllos. Són boníssims!

Al migdia anem a dinar al restaurant Ull de Llebre, per celebrar l’aniversari del meu cunyat. Un dinar boníssim, com sempre, amb el menú de cap de setmana. Un dinar que allarguem fins a quarts de 6 de la tarda!

Just abans que es comenci a fer fosc, anem al Shopping night del Vendrell, que encara no hi havíem anat mai. Hi ha molt d’ambient festiu, molta gent, botigues obertes, música al carrer, … M’ha agradat molt, felicitats als organitzadors!

El diumenge 9 de juny al matí i migdia vaig convidada al 20è aniversari de la residència el Colomer, que ara gestiona la Marta i que ho van començar els seus pares Josep Ma i Dolors. 20 anys! com passa el temps! recordo quan la van crear i també com ha anat creixent i convertint-se en el que és avui: una residència ideal al mig del municipi, que dona feina a molts bisbalencs i bisbalenques (directa i indirectament), amb una visió de residència d’avis molt oberta i dinàmica. La podeu conèixer en aquest enllaç.
Avui la festa genial: residents, familiars, treballadors, treballadors externs, … una gran família que hem compartit una bona estona, bon menjar i aquesta gran celebració.

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari