1 i 2 de juny: cap de setmana de comunions, teatre i cine

1 i 2 de juny: comencem el mes de juny amb comunions, teatre i cine.

Dissabte 1 de juny al matí anem a la comunió del fill d’un cosí, el Jan. És al monestir de Sant Cugat amb una cerimònia molt maca. Em fa molta il·lusió retrobar-me amb el David, l’Àlex i la Neus que feia molts anys que no veia!

El dissabte per la tarda anem a veure l’obra de teatreLa meva aventura. En 12 capítols” que han preparat el grup de joves de Teatre Espai, al Vendrell, on hi va l’Aniol. L’obra que han preparat durant els últims mesos i que avui representen a la Lira parla sobre els refugiats, sobre com ho viuen infants i joves. Una obra amb text de la Marina Vilardell, direcció de l’Anna Palacín i amb 15 joves intèrprets. Ha estat emocionant!
Després aprofitem per anar a veure la cercavila que fa l’Embarcada al Vendrell.

Diumenge 2 de juny al matí vaig a la missa de les comunions a la Bisbal, em va il·lusió veure la Fiona i la resta de nens i nenes. Felicitats a les catequistes i les famílies!
A l’acabar la missa de les comunions, m’emociono al sentir com la Dolors toca l’orgue, després de tants anys!, toca el Virolai. Molt satisfeta com alcaldessa d’haver contribuit en part a ajudar a acabar la seva restauració, ja que durant aquests quatre anys hem donat subvencions cada any, després de vuit anys on no rebien ni un euro de l’Ajuntament.

Per la tarda anem la família al cine per veure la pel·lícula dels Pokemon, és distreta!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari