Divendres 31 de maig: casament, fi de curs d’anglès i supernit a la biblioteca

Divendres 31 de maig: acabem el mes amb el casament de la Lorena i el Carlos, fi de curs d’anglès dels petits i supernit a la biblioteca amb els Súpers.

Aquest matí tinc el goig de casar els bisbalencs Lorena i Carlos, a la sala de plens. Que sigueu molt feliços!

Per la tarda la Leo i jo anem al fi de curs de l’escola d’idiomes, on els més petits fan el festival amb tot el que han après durant el curs. Felicitats a tots els participants i a les famílies per confiar en aquest servei. Després la Leo i jo hem repartit els diplomes als alumnes i a berenar!
L’empresa Punt de partida, que és qui gestiona aquest servei, també ha explicat el funcionament del casal d’estiu d’anglès del mes de juliol i explicar el proper curs i els exàmens de Cambridge que es podran fer el curs que ve a la Bisbal. Seguim treballant!

D’aquí cap a la biblioteca, on ja està tot a punt per ajudar a la família dels súpers a tornar els llibres que el senyor de les ombres ha robat de la biblioteca de la Bisbal!
És el segon any que participem en la supernit a les biblioteques i està molt i molt bé! Hi participen més de 40 nens i nenes, tots amb orelles d’elfs i alguns dels grans també! No m’he quedat fins al final però tothom estava molt entregat a ajudar a la Nenúfar i la Matoll!!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari