Dimecres 29 de maig: matí al mercat i tarda al Consell Comarcal

Dimecres 29 de maig: matí al mercat i tarda al Consell Comarcal.

Aquest matí hem muntat paradeta al mercat per convidar a la gent a coca i cava, per agrair el suport rebut el diumenge 26 de maig, que ens ha portat a la majoria. Una bona estona parlant, rient i brindant! Després tornem a l’Ajuntament a treballar que sempre hi ha feina!

Per la tarda toca Consell Comarcal. Primer Consell d’alcaldes que és l’últim de la legislatura i comentem els alcaldes que repetim, els que ja no es tornaven a presentar … Durant aquests quatre anys hi ha hagut molt bona entesa entre els alcaldes, discutinc quan calia però sempre amb respecte i amb voluntat de treballar per la comarcal.
Després hem tingut dues juntes del CUBP (Consorci Universitari del Baix Penedès), una de general i la de tancament. A l’acabar uns quants hem sortit a xerrar i fer temps fins a quarts de 9 del vespre, que tenim Junta de Govern. No és l’última encara perquè en dues o tres setmanes tenim l’última Junta.

Al vespre quedem l’equip de Compromís amb la Bisbal per buidar el local que ens han deixat i cap a casa!!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari