Dissabte 25 de maig: jornada de reflexió amb dinar amb la llista, contacontes, futbol i cicle Gaudí de cinema

Dissabte 25 de maig: jornada de reflexió dinant amb la llista, anant al contacontes, al futbol i a la sessió del cicle Gaudí de cinema en català.

Avui dissabte és la jornada de reflexió. Al matí toca, com tots els dissabtes que són campanya electoral, anar a comprar a les botigues del poble per omplir la nevera i armaris per la setmana.

Al migdia dinem junts bona part del grup de Compromís amb la Bisbal, passem una bona estona!

A les 5 de la tarda vaig cap a la biblioteca per escoltar el contacontes. Avui són la Felisa i la Lorena les voluntàries que ens fan viatjar a mons de fantasia amb els seus contes. Moltes gràcies! Després compartim un berenar.

Quan acaba el contacontes encara queda una bona estona perquè comenci la pel·lícula, i per això vaig al camp de futbol municipal per veure l’últim partit de la temporada del primer equip de Joventut Bisbalenca. Quan arribo queden pocs minuts per acabar, però almenys puc donar-los suport!

A les 7 de la tarda, cap al CMC! Avui el Ball de Gitanes són les que s’encarreguen de la venda d’entrades d’una pel·lícula distreta i divertida: “Superlópez“, amb en Dani Rovira de protagonista. He rigut molt i m’ho he passat molt bé. La pel·lícula ideal pel dia de reflexió, per riure i apaivagar una miqueta els nervis per demà!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari