Dimarts 21 de maig: presentació d’Allotjaments amb DO i porta a porta a la Miralba

Dimarts 21 de maig: matí a Barcelona a la presentació d’Allotjaments amb DO i tarda fent porta a porta a la Miralba.

Aquest matí la Judith i jo anem convidades per la Cristina i el Pere de Mas Llagostera, a la presentació de la iniciativa “Allotjaments amb DO“, on Mas Llagostera és un dels promotors de la iniciativa. S’ha presentat a les cotxeres del Palau Robert, a Barcelona.
L’associació, sense ànim de lucre, d’Allotjaments amb DO se centra en l’oferta d’allotjaments de qualitat, basada en l’equilibri entre el benestar, la sostenibilitat, el paisatge i el territori. Així com potenciar i promocionar el patrimoni vitivinícola dins de cada DO. L’associació està formada per diferents allotjaments (hotels, cases de turisme rural, cellers amb allotjament, bed & breakfast), ubicats a les dotze denominacions d’origen de Catalunya, que es distingeixin per comptar amb una oferta de productes de qualitat vinculats al món del vi. D’on Mas Llagostera en forma part.
A la presentació ens ha parlat la Sra. Marta Domènech, presidenta de l’associació Allotjaments amb DO, la Sra. Marta Felip, secretària general d’empresa i coneixement i el Sr. Salvador Puig, president de l’Institut Català de la vinya i el vi.
També hi eren el Sr. Octavi Bono, director general de turisme, el Sr. Óscar Peris, Delegat del Govern del Camp de Tarragona, el Sr. Pere Pons, alcalde de Subirats, la Sra. Míriam Sánchez, presidenta de la FEGP (Federació Empresarial del Gran Penedès) i el Sr. Isidre Also, gerent de la FEGP, entre productors de vi i cava i gerents d’allotjaments.
ÉS una molt bona iniciativa que porta valor afegit al nostre entorn. Moltes felicitats a tots i especialment a la Cristina i el Pere de Mas Llagostera!
Al sortir hem compartit una copa de vi i cava, juntament amb un pica-pica amb coca del forn de les escales inclòs!

Per la tarda, seguim amb el porta a porta al municipi! I avui és el torn de la Miralba. Molt i molt bé. Seguim!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari