Dissabte 18 de maig: mítings a Can Gordei i la Miralba

Dissabte 18 de maig: mítings a Can Gordei i la Miralba

A les 4 del migdia fem el míting electoral a Can Gordei. No és una bona hora però no hi havia més hores lliures!! Tot i així ha vingut molta gent i hem pogut fer míting i després compartir una xocolatada i parlar amb els veïns i veïnes de Can Gordei
M’ho he passat molt bé, Can Gordei és com una segona casa! És la diferència de quan algú hi va només cada quatre anys per fer mítings (o és la primera vegada que hi va) o els que hi anem sovint per plaer, no per obligació. Tenim el luxe de comptar a la llista amb dos veïnes de Can Gordei: la Ma Lluïsa i la Paki. La Ma Lluïsa és suplent i la Paki és la número 6 de la llista, una persona jove, enèrgica, alegre i amb vocació de servei públic.
Ens quedem a Can Gordei fins que és l’hora d’anar cap al míting de la Miralba.

Quan són quarts de 7 de la tarda anem cap a la Miralba per preparar el míting. No podem anar al local perquè encara no està recepcionat (li falta poc per acabar els tràmits!) i ho fem davant el local.
Èxit també de públic que ve a escoltar-nos i després a compartir un berenar i una copa de cava. A la Miralba hi tenim el Félix, de número 5, una persona també molt treballadora, il·lusionada i amb vocació de servei públic.

Som un gran equip!

Si t’ha interessat o t’ha agradat, comparteix aquesta entrada. Gràcies per llegir-me!

Share

Deixa un comentari